يك صبحانه مقوي و مغذي ميتواند به شما انرژي دهد و از دريافت غذاي بيش از حد در طول روز جلوگيري ميكند. در اين گزارش سعي ميكنيم ابتدا اصول كلي در مورد خوردن صبحانه را بيان كنيم و در مرحله بعد، نمونههايي از مواد غذايي مفيد در وعده صبحانه را در يك جدول ارائه كنيم.

هر روز بدون استثنا صبحانه بخوريد: بسياري از شواهد هميشه از اين ايده حمايت ميكند كه مصرف صبحانه منجر به سلامت كلي بهتر و شاخص توده بدني پايينتر(BMI) ميشود. تحقيقات نشان ميدهد كه پس از صرف صبحانه بيشتر، احتمالا در طول روز كالري بيشتري ميسوزانيد.
از مصرف مواد قندي صرف نظر كنيد: غلات، گرانولا، بلغور جوي دوسر، آب ميوه، نانهاي شيرين واژگان كليدي قندي هستند كه ميتوانند شما را در معرض افت انرژي قرار دهند و در نهايت در روز باعث شود كه غذاي بيشتري ميل كنيد. به دنبال غلاتي باشيد كه با شكر تهيه نشدهاند. اين مورد در زمينه محصولات لبني هم صدق ميكند. لبنيات شيرينشده ميل نكنيد. از همه مهمتر از نوشيدنيهاي شيرين كه شامل آبميوهها، قهوه و چاي شيرين است خودداري كنيد.
منبع: https://acas.media/7400/براي-خوردن-بهترين-صبحانه-اين-مطلب-را-بخ/









آشنایی با انواع ورق PVC
بررسی کیفیت چاپ تابلو بوم
۵ غذاي سريع و آسان با سينهٔ مرغ