۵ غذاي سريع و آسان با سينهٔ مرغ

۲۰ بازديد

كباب تابه‌اي مرغ

دستور تهيهٔ اين كباب همانند دستور تهيهٔ كباب تابه‌اي با گوشت قرمز است. براي شروع ابتدا سينهٔ مرغ را داخل غذاساز بريزيد و بعد از آنكه سينهٔ مرغ حالت خميري به خود گرفت،‌ يك حبه سير و يك عدد پياز متوسط رنده شده را به آن اضافه كنيد. يك قاشق مربا خوري نمك و فلفل سياه به همراه يك قاشق غذاخوري زعفران دم‌كرده به مواد اضافه كنيد و با دست به خوبي آن را ورز دهيد تا رنگ گوشت كاملاً يكدست شود. سپس يك تابه متوسط را روي حرارت ملايم گاز قرار دهيد و يك قاشق غذاخوري روغن زيتون بدون بو داخل آن بريزيد. مواد كباب تابه‌اي را با قاشق غذاخوري داخل تابه بريزيد و اجازه دهيد تا دو طرف آن به خوبي پخته شود. بعد از نيم ساعت،‌ يك عدد گوجه متوسط را به صورت حلقه‌اي خرد كنيد و روي كباب قرار دهيد. در تابه را بگذاريد و بعد از يك ‌ربع آن را نوش‌جان كنيد.

منبع: https://acas.media/7245/۵-غذاي-سريع-و-آسان-با-سينهٔ-مرغ/

 

 

در فريزر اكثر خانه‌‌‌ها يافت مي‌شود و به دليل بالا بودن ميزان پروتئين و ساير خواص ديگر آن وعدهٔ مناسبي براي ناهار و شام است. به همين دليل امروز قصد داريم تا شما را با ۵ دستور غذايي سريع و آسان با سينهٔ مرغ آشنا كنيم تا در كمترين زمان ممكن غذايي لذيذ و پرخاصيت طبخ كنيد و براي وعدهٔ ناهار يا شام نوش‌جان كنيد.

جاذبه های گردشگری پراگ

۱- کاخ شهرداری (Municipal House)

کاخ شهرداری، عمارتی بزرگ با تزئینات هنری بسیار زیبا می باشد که در مجاورت برج باروت (Powder Tower) و کاخ پکوفیسکی (Pachovsky Palace)، در قسمت قدیمی شهر واقع شده است. پادشاهان بوهمیایی چک برای حاکمیت و کنترل نواحی شهر از این عمارت هنری کلاسیک، استفاده می کردند. درون کاخ شهرداری مجسمه هایی از معروف ترین هنرمندان قرون گذشته به چشم می خورد. این عمارت به دروازه شهر باستانی پراگ متصل می شود.

غذاهای معروف پراگ

۱- سیویچکوا نا اسمتیه (Svíčková na smetaně)

این غذا را می‌توان غذای ملی و محبوب چک معرفی کرد. گوشت راسته گوسفند را با سبزیجاتی چون هویج، پیاز یا ریشه کرفس، به همراه فلفل سیاه، فلفل فرنگی، برگ‌های خوش‌بو و زعتر (از خانواده آویشنیان) و خامه آشپزی میشوند. این غذا معمولا با دامپلینگ سرو می‌شود.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.